Η Velvet Printing επένδυσε και επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, έχοντας σαν στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της. Η σύγχρονη ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή μας παράγει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, με σταθερότητα στο χρώμα και στην απόδοση των λεπτομερειών της κάθε μακέτας.

Τυπώνουμε σε πληθώρα χαρτιών, από τα απλά και συνηθισμένα (γραφής, βέλβετ, ιλουστρασιόν, ακουαρέλα) μέχρι και τα ειδικά χαρτιά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στην αγορά (μεταλλικά, ανάγλυφα, κατασκευασμένα από άλλα υλικά), σε βάρη από 60 έως και 400 γραμμάρια. Παράλληλα, η χρωματική απόδοση της εκτυπωτικής μηχανής έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ίδιο με την εκτύπωση σε όφσετ, εξασφαλίζοντας σταθερότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στην ποσότητα των εντύπων που θέλετε. Αν είστε γραφίστας και θέλετε ένα αντίτυπο να δείξετε στον πελάτη σας, μπορούμε να το κάνουμε. Αν πάλι θέλετε μια μικρή ποσότητα εντύπων για να δοκιμάσετε την ανταπόκρισή τους στην αγορά, μπορούμε να το κάνουμε και αυτό. Και όλα αυτά με ποιότητα εφάμιλλη της όφσετ εκτύπωσης.

Με την δυνατότητα εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων, μπορείτε να εξειδικεύσετε και να προσωποποιήσετε τις εκτυπώσεις σας. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να τυπώσετε προσωποποιημένες επιστολές, κάρτες μέλους, εισιτήρια και προσκλήσεις με κωδικούς και αρίθμηση, και πολλά άλλα.

Το όριο είναι η φαντασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας ταιριάζει!