Είναι πάντα δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις. Είναι ευκολότερο να μιλούν οι «ξένοι» για σένα.

Γι’ αυτό μου ζητήθηκε από την Velvet Printing να γράψω τη γνώμη μου για το προφίλ της.

Έχετε ακούσει για μεγάλες και «κάθετες» μονάδες, τυπογραφεία στην άκρη του κόσμου με χιλιάδες υπαλλήλους και άπειρα τετραγωνικά; Η Velvet Printing δεν είναι ένα από αυτά τα τυπογραφεία.

Ίσως να έχετε ακούσει και για την τέχνη της τυπογραφίας και της εκτύπωσης. Τώρα μπορείτε να τη δείτε.

Η Velvet Printing βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευχέρεια στον επαγγελματία, αλλά και στον ερασιτέχνη, να έρθει σε επαφή με το τελικό αποτέλεσμα με μεγαλύτερη ευκολία. Στον μοντέρνο και οργανωμένο χώρο της σας περιμένει ο Δημήτρης, πάντα με χαμόγελο. Έτσι μπορείς άμεσα να μάθεις ό,τι επιθυμείς, είτε για την εργασία που τρέχει είτε για αυτήν που θέλεις να ξεκινήσεις.

Ο Δημήτρης Γαλαζούλας είναι ένας νέος και δυναμικός άνθρωπος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μάστορας. Το όνομά του είναι γνωστό και σεβαστό ακόμα και ανάμεσα στους συναδέλφους του. Κάποιοι από αυτούς μου έχουν πει: «Ο Δημήτρης; Τα μελάνια τα φέρνει με τη μυρωδιά!»

Η ικανότητά του αυτή επισφραγίζεται φυσικά από τα 35 χρόνια στο χώρο, αλλά και το γεγονός πως για τον Δημήτρη οι εκτυπώσεις είναι λειτούργημα, και όχι απλός βιοπορισμός.

Στη Velvet Printing βρίσκεις αμεσότητα, κατανόηση και βοήθεια. Στοιχεία που εξυπηρετούν και τον προβληματισμένο αρχάριο, αλλά και τον κουρασμένο επαγγελματία. Γεγονός που επιβεβαιώνω προσωπικά, αφού έχω περάσει και τις δύο φάσεις με τη βοήθεια της Velvet Printing.

ΜΣ – Γραφίστας / Σχεδιαστής

Καλέστε μας στο 2310 244946 ή επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.